Profhilo®

Ovaj proizvod je isključivo dozvoljen upotrebi stručnom medicinskom osoblju!

Ako Vas zanima ovaj proizvod, molimo Vas kontaktirajte ured

Profhilo® je prvi stabilizirani proizvod hijaluronske kiseline (HA) koji ne sadrži BDDE za tretiranje opuštene kože. S jednom od najvećih koncentracija HA na tržištu (64 mg/2 ml) potiče i vlaži kožu, preoblikuje staro i opušteno tkivo te daje odlične rezultate kao samostalan tretman ili u kombinaciji s drugim estetskim tretmanima koji se trenutno nude.

Stimulacija 4 različite vrste kolagena i elastina odvija se polaganim otpuštanjem HA te rezultira značajnim poboljšanjem tkiva u samo mjesec dana. Stoga ne možemo reći da je Profhilo® booster ili biorevitalizator kože jer također ima značajan učinak zatezanja i podizanja tkiva te slobodno možemo reći da je otvorio novu kategoriju bioremodeling.

Unatoč visokom sadržaju hijaluronske kiseline, ima nizak upalni profil povezan s pro-ljekovitim svojstvima, što potvrđuju klinička ispitivanja.

U Profhilo®, L-HA se polako oslobađa iz HA hibridnih kompleksa i stoga ne pokreće prve upalne citokine što ga čini vrlo biokompatibilnim. Također povećava udobnost pacijenta za vrijeme i nakon tretmana i osigurava hidrataciju kože posebno u epidermisu – hidroefekt.

H-HA u Profhilu® osigurava stabilnu HA strukturu u dermisu što rezultira lift efektom i zatezanjem kože.

Druga prednost stabilnog kooperativnog hibridnog kompleksa u usporedbi s H-HA i L-HA je povećanje razine ekspresije kolagena tipa I i tipa III u kolagenu fibroblasta i tipa IV i VII u keratinocitima što rezultira poboljšanom kvalitetom kože i hidratacijom kože u dermisu i epidermisu. Također je povećana proizvodnja endogenog HA i elastina, što koži daje mladenački izgled.

Kako bi se povećala difuzija u malarnim i submalarnim područjima Profhilo® se injektira duboko u dermis.

Ostale prednosti:

  • fenomen samorazrjeđivanja proizvoda
  • injektira se s 5 uboda po jednoj strani lica – BAP (Beauty Aesthetic Points)
  • smanjena bol zbog sporog ubrizgavanja
  • manja mogućnost pojave modrica ili hematoma
  • smanjen broj tretmana
  • namijenjen je za opuštenu kožu lica, vrata i tijela

 

BAP (Beauty Aesthetic Points) su posebno odabrane točke u anatomski određenim područjima:

Preuzmite BAP techique brošuru

Preuzmite BAP neck technique brošuru