O NAMA

Ekskluzivni zastupnik
medicinskih proizvoda i dermokozmetike

Humed pharma d.o.o., osnovana 2013. godine sa sjedištem u Zagrebu, izrasla je u jednog od vodećih distributera medicinskih proizvoda i dermokozmetike na području Republike Hrvatske, a sve više se širimo i na Republiku Sloveniju.

Dovodimo tehnologije svjetske klase našim glavnim partnerima – liječnicima, i vodimo brigu o krajnjim korisnicima naših proizvoda. Dosadašnji rezultati rada s pouzdanim imenima na području medicinske estetike svjedoče o našem dubokom razumijevanju rezultata koje liječnici nastoje postići za svoje pacijente, kako bismo im pružili najbolje alate za izvedbu istih.

Sofisticiranost i educiranost potrošača sve više utječe i na nas. Naš kontinuirani uspjeh u ovom izazovnom okruženju vodi se našim osnovnim načelom: razumjeti što svaki sudionik želi postići, a zatim to tretirati kao poziv za akciju. Glavna djelatnost nam je zastupanje i distribucija medicinskih estetskih proizvoda i dermokozmetike.

S godinama se naš portfolio značajno proširio te danas uključuje mnoge ugledne proizvođače i brandove u koje krajnji korisnici zaista vjeruju, kao što su Heliocare, RRS, Aliaxin, TSK, Skin Tech Pharma Group kemijski pilinzi, Biretix, Neoretin, Endocare te Profhilo. Kao lider na području pružanja medicinskih estetskih tehnologija, uvjereni smo da ćemo zadovoljiti posebne potrebe svih naših partnera.

Obrazovanje i osposobljavanje nam je od izuzetne važnosti. Kontinuirano zalaganje za adekvatnu i pravovremenu edukaciju čini nas drugačijima od drugih. Liječnike informiramo o najnovijim tehnološkim dostignućima koje donosimo na tržište te im pomažemo pratiti svjetske trendove na polju estetike. Redovito organiziramo i podržavamo programe edukacije, promociju tehnologije i obrazovanje u sklopu naših napora da ojačamo i izgradimo dugotrajno partnerstvo te zajedno rastemo.

Vizija

Biti uspješni u svome poslovanju uspostavljanjem ravnoteže između postignuća i ispravnog načina poslovanja. Koristeći iskustvo i znanje naših djelatnika te stalnim ulaganjem u kvalitetu i kompetentnost želimo postati prepoznati partner na regionalnom tržištu u području pružanja usluga edukacije, promocije, distribucije medicinskih proizvoda i estetske dermatologije.

Misija

Humed pharma svojim radom promovira unaprjeđenje zdravlja, ljepote i kvalitete života. Svojim partnerima, klijentima i korisnicima pružamo inovativne usluge i proizvode koji će svojim svojstvima i kvalitetom predstavljati značajni napredak u odnosu na dosad dostupne mogućnosti. Sinonim smo za inovativni pristup i kvalitetu, kako proizvoda, tako i cjelokupne podrške.

Certifikati

Certificirani smo nositelji standarda ISO 9001:2015 i ISO 134585:2016 sustava upravljanja kvalitetom.

           

LJEPOTA S KARAKTEROM

DOZNAJTE PRVI NAŠE NOVOSTI

I OSTVARITE
10% POPUSTA