Heliocare® 360° Pediatrics Mineral SPF50+

222.75 kn uključ. PDV

Heliocare 360 Pediatrics Mineral SPF50 + pruža zaštitu za sunčanje za djecu s atopijskom ili osjetljivom kožom, sa zaštitom od UVA / UVB, infracrvenih zraka i vidljive svjetlosti sa 100% mineralnim filterima za osjetljivu i atopijsku kožu beba i djece.

Maksimalna podnošljivost kože i očiju. Posebno dizajniran za osjetljivu i atopičnu kožu beba i djece, ovaj proizvod štiti strukturu kože od oštećenja uzrokovanih sunčevim zračenjem i pojačava prirodne mehanizme popravljanja kože. Njegova ekskluzivna formula kombinira ekskluzivnu Fernblock® + tehnologiju s drugim aktivnim sredstvima kako bi se zajamčila foto-zaštita punog spektra (UVB, UVA, HEVL, IRA). Izrazito lagane teksture i ne ostavlja bijeli trag na koži.

Karakteristike:

Tekstura: krema;

Problemi s kožom: izlaganje suncu, osjetljivost;

Vrijeme primjene: prije izlaganja suncu, nanesite ga svaka 2 sata;

Starost: 3+ mjeseci;

Tip kože: svi tipovi kože, uključujući osjetljivu;

Glavne prednosti: foto-imuno zaštita posebno namijenjena osjetljivoj koži beba i djece starijih od 3 mjeseca, kao i osjetljivoj i atopičnoj koži, pojačava prirodne mehanizme popravljanja kože, ultra lagana tekstura se lako nanosi i širi, ostavlja nevidljiv završni sloj na koži, pogodnoj za lice i tijelo, ispitan pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom kod beba i djece, otporan na pijesak i vrlo vodootporan. Formulirano bez: alkohola, mirisa, parabena

Glavni sastojci:

  • 100% mineralni filtri pružaju zaštitu i od UVB (SPF50 +) i od UVA (PA ++++);
  • Ekskluzivni kompleks Fernblock® + nudi snažnu fotoimunozaštitu;
  • OTZ-10 i biomimetički melanin štite kožu od djelovanja vidljive svjetlosti (HEVL) i infracrvenog svjetla (IRA);
  • Genoprotect® Complex sprečava oštećenje stanica;
  • Kombinirano djelovanje vitamina C i E daje antioksidacijske prednosti;
  • 2% niacinamida štiti i jača kožnu barijeru.

Kako koristiti

Prije upotrebe protresti Heliocare 360 ​​Pediatrics Mineral SPF50 +. Nanesite ravnomjerno i izdašno prije izlaganja suncu. Često ponavljajte, osobito nakon plivanja, znojenja ili ručnika. Izbjegavajte izravan kontakt s očima. Izbjegavajte dugotrajno izlaganje suncu u vrijeme najvećih sati i nemojte izlagati bebe i malu djecu izravnom suncu.

Pakiranje: 50 ml