BRENDOVI

SKIN TECH PHARMA GROUP S.L.

Skin Tech Pharma Group S.L. je proizvođač pilinga i mezoterapijskih koktela za profesionalnu upotrebu, čiji proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvalitete te imaju CE oznaku. Portfolio proizvoda uključuje razne pilinge (medicinski proizvod klasa I i klasa II), od površinskih do dubokih, kreme za liječenje specifičnih indikacija te mezoterapijske i koktele za obnavljanje kože (medicinski proizvod klase rizika III).

S 25 godina iskustva u estetskoj dermatologiji, Skin Tech Pharma Group S.L. posvećena je odgovaranju na potrebe globalnog estetskog tržišta. Brendovi: Skin Tech®, RRS®, HAPPY intim®, Benebellum®, XL Hair®, Peel2Glow, Aesthetic Dermal®, Reparestim®, RRS® HA Long Lasting.

CANTABRIA LABS

Cantabria Labs jedan je od vodećih dermatoloških brendova u Europi. Tržišni lideri su u Španjolskoj, Italiji i Portugalu. Prisutni su u više od 80 zemalja, s produžnicama u Italiji, Portugalu, Meksiku, Maroku i Kini. Tvrtka je posvećena poboljšanju zdravlja i kvalitete života ljudi postizanjem ravnoteže između postignuća i održivog razvoja, znanosti i etike, intuicije i rasuđivanja, vrijednosti i povjerenja te osobne inicijative i kolektivnog znanja.

Proizvodni centri Cantabria labs rade po najvišim standardima kvalitete proizvodeći više od 30 milijuna proizvoda godišnje. Cantabria labs prepoznata je od zdravstvene zajednice po kontinuiranom ulaganju u kvalitetu i inovativnost proizvoda. Brendovi: Heliocare, Endocare, Neoretin, Biretix, Elancyl, Inmunoferon, Allskinmed, Iraltone.

IBSA GROUP - IBSA DERMA

IBSA Institut Biochimique SA je multinacionalna farmaceutska tvrtka osnovana 1945. godine od strane grupe švicarskih biologa. Sjedište tvrtke nalazi se u Luganu, Švicarskoj. Tvrtka je usmjerena na razvoj inovativnih tehnologija koje optimiziraju postojeće molekule i donose terapijska rješenja. Proizvodni pogoni i laboratoriji za istraživanje i razvoj nalaze se u Švicarskoj, Italiji i Kini. IBSA je prisutna u više od 80 zemalja s 20 produžnica u Europi, Kini i SAD-u, te zapošljava više od 2.000 ljudi.

Dio te grupacije je i IBSA DERMA koja je posvećena estetskoj dermatologiji i svrstava se među globalne lidere u proizvodnji hijaluronske kiseline. Znanstveni pristup, kontinuirano istraživanje, tehnološki razvoj i suvremeni proizvodni procesi čine IBSA DERMU jednim od vodećih proizvođača hijaluronske kiseline, koja je u svijetu prepoznata kao ULTRAPURE HA zbog svoje visoke razine čistoće i kvalitete. Brendovi: Profhilo, Aliaxin, Viscoderm Hydrobooster.

METHODE PHYSIODERMIE

Methode Physiodermie posvećen je istraživanju i razvoju kozmetike za negu kože, sa sjedištem u Ženevi. Proizvodi za njegu kože znanstveno su formulirani kako bi poboljšali kvalitetu kože i postigli vidljive rezultate zahvaljujući snažnim prirodnim sastojcima prepoznatim po svojoj učinkovitosti i jedinstvenoj Multi-Active Micro-Encapsulation tehnologiji (MEIMA). Multi-Active Micro-Encapsulation tehnologija (MEIMA) omogućuje iznimnu koncentraciju aktivnih sastojaka i njihovo kontrolirano prodiranje u različite slojeve kože.

Zahvaljujući ovoj revolucionarnoj tehnologiji, bitni sastojci mogu se integrirati u epidermalne slojeve i osloboditi tamo gdje ih stanice najviše trebaju. Znatno poboljšava učinkovitost i preciznost djelovanja formula, osobito eteričnih ulja, omogućujući ublažavanje njihovog alergenog potencijala. Personalizacija je u središtu brenda Methode Physiodermie. Svaka formula je dizajnirana da bude u savršenom skladu s mikrobiomom kože.

DERMAPEN WORLD

DermapenWorldTM je prije deset godina revolucionarizirao industriju profesionalne njege kože izumivši prvi automatizirani mikroneedling Dermapen – originalni i pouzdani Dermapen. Od tada su nastavili s inovacijama pružajući zlatni standard u pomlađivanju kože. U četvrtoj generaciji uređaja, Dermapen nudi daleko superiorniji dizajn, bolje rezultate tretmana te ACM4TM osiguranje protiv kontaminacije, kojim je zajamčena nenadmašna sigurnost i zaštita. Funkcija dvostruke snage s punjenjem “Turbo-Cut” baterije. Nov i ekskluzivan način za tretiranje ožiljaka “ST”.

Dermapen 4 je jedini uređaj s Microneedling tehnologijom koja se koristi za tretiranje i ublažavanje ožiljaka. Razvijeni su protokoli za reviziju dubokih, atrofičnih ožiljaka; uključujući kirurške ožiljke, ožiljke od opeklina i ožiljke od akni. Dubina igle sada se može povećati do 3.0 milimetra. AOVN tehnologija automatski kaliblira brzinu motora, pritisak i penetraciju za ciljanu preciznost.

TSK LABORATORY INTERNATIONAL

TSK Laboratorij ima dugu povijest u dizajniranju i proizvodnji specijalnih medicinskih igala, što je rezultiralo višestrukim patentima za materijale i dizajn igala. Inovacije su uvijek igrale važnu ulogu u razvoju i rastu tvrtke. TSK Laboratorij je 1974. godine u Japanu lansirao vrlo posebnu vrstu igle za biopsiju, nazvanu SURECUT, koju je izumio g. Yukio Kawashima. SURECUT je bio jedinstven proizvod koji je omogućio liječnicima i patolozima novi alat u dijagnosticiranju karcinoma i drugih bolesti.

U Europi je 2010. godine TSK Laboratory počeo proizvoditi specijalizirane igle i kanile za estetsko tržište. TSK Laboratory primjenjuje najviše standarde kvalitete, od razvoja proizvoda do proizvodnje, kako bi osigurali sigurnost svakog pacijenta.

ALQVIMIA

ALQVIMIA je španjolska kompanija  osnovana 1984. godine s premisom stvaranja 100% prirodne kozmetike temeljene na sinergiji esencijalnih i biljnih ulja koja djeluju holistički na tri razine: tijela, uma i duha. Razlog zbog kojeg su Alqvimia proizvodi i ulja toliko različiti je njihova beskompromisna predanost proizvodnji čistog ulja vrhunske kvalitete. Za proizvodnju se odabiru najbolji sastojci na svijetu, kao što su bugarska ruža iz Bugarske, neroli iz Maroka, mirta iz Somalije, vanilija s Tahitija, kumin iz Egipta, kardamom iz Indije, klinčić iz Indonezije, jasmin iz Mysorea.

Alqvimia ima kontrolu nad cijelim procesom proizvodnje – uzgojem biljaka, branjem u precizno određeno vrijeme, destilacijom, testiranjem i punjenjem ambalaže. Alqvimia kozmetika je bez parabena, sastojci su 100% prirodnog podrijetla, najviše moguće kvalitete i ekskluzivne ambalaže. Proizvodi nisu testirani na životinjama.

SKINBETTER SCIENCE

Skinbetter Science je američki kozmetički brend koji prati i stvara najnovije trendove u njezi kože. Njihov zaštitni logo postao je prepoznatljiv svjetskim dermatolozima, u suradnji s kojima pronalaze rješenja za različite kožne probleme.

Nagrađivane proizvode podupire raznolik tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u kliničkim istraživanjima i razvoju te kontinuiranom predanošću proučavanja znanosti o njezi kože i uvođenju novih tehnologija. Proizvodi Skinbetter Science dostupni su samo putem liječnika partnera. Ovaj model podržava liječnike i potrošače uspostavljanjem istinskog odnosa između pacijenata i liječnika.

T-LAB

T-Biotechnology d.o.o., osnovana je 2012. godine u Turskoj s ciljem razvoja medicinskih i kozmetičkih proizvoda iz područja regenerativne medicine. PRP je plazma bogata vlastitim trombocitima i derivatima plazme, pogotovo faktorima rasta, koji imaju stimulacijski i hidratacijski efekt na kožu te poboljšavaju lokalnu mikrocirkulaciju.

Znanstveno je dokazano da na tretiranom mjestu dolazi do značajne proliferacije fibroblasta koji pak utječu na regeneraciju kože. T-lab proizvodi ističu se sigurnošću i jednostavnošću pripreme: T-LAB PRP KIT, Next PRP, T-LAB PRX Tubes, T-LAB Centrifuge.

LIPOCUBE

LipocubeTM je biotehnološka tvrtka medicinskih uređaja sa sjedištem u Londonu. Tvrtka je usmjerana na razvoj, dizajn i patente medicinskih proizvoda temeljenih na obradi masnog tkiva s primjenom u regenerativnoj medicini, kao i drugim medicinskim područjima, npr ortopediji, kardiologiji i ginekologiji.

Uređajem se dobivaju različite veličine masnih stanica od tzv. macro-fata, micro-fata pa sve do njegove najmanje komponente – nano-fata. Razvijena su dva uređaja za obradu masnog tkiva LipocubeTM SVF i LipocubeTM Nano.

RENUVION

Apyx® Medical Corporation je progresivna tehnološka kompanija iz SAD-a s misijom unapređenja ljudskih života putem inovativnih proizvoda iz područja tehnologije Helium plazme. Na tržištu estetske medicine najpoznatiji je po brendu Renuvion®.

Renuvion je uređaj koji stvara vrhunski efekt podizanja, zatezanja i oblikovanja kože tijela, a ujedno pruža i prirodan izgled. Renuvion koristi helij, koji je vrlo stabilan i brzo se pretvara u plazmu na nižim temperaturama. Kombinacijom RF energije i Helium plazme postiže se maksimalna korekcija kože bez mogućnosti oštećenja okolnog tkiva.

GAMARDE

Francuska dermokozmetika Gamarde temelji se na znanstvenom pristupu njezi kože. U sinergiji dubinskog poznavanje fiziologije kože i visoke stručnosti u kreiranju formulacije, Gamarde kombinira sastojke prirodnog podrijetla, organske biljne aktivne sastojke i termalnu vodu s lokaliteta Gamarde-Les-Bains na jugozapadnu Francuske. 

S više od 50 godina iskustva u njezi kože, prirodnoj i certificiranoj organskoj kozmetici te biljnoj medicini, Gamarde je razvio tretmane za cijelu obitelj, s termalnom vodom iz Gamarde les Bains, čije su dobrobiti za kožu otkrivene prije više od 600 godina i priznate od strane Medicinske akademije 1841. godine.

Feetcalm

Revolucionarni i inovativni brend koji osigurava kompletnu njegu za stopala i noge. Sa širom asortimanom profesionalnih tretmana, kao i proizvoda za kućnu uporabu, pruža brza i jednostavna rješenja za njegu i ljepotu stopala, koja je lako uklopiti u svakodnevnu rutinu.  Specijalne formulacije posebno su dizajnirane za tretiranje suhe, grube, oštećene i ispucale kože stopala i nogu, kao i prekomjerno znojenje, neugodne mirise te osjećaj težine u nogama.

Svi proizvodi brenda Feetcalm kreirani su po principima maksimalne kvalitete i sigurnosti na svakom koraku: počevši od rigorozne selekcije sirovina, neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj, podizanje standarda kvalitete i zdravstvenih zahtjeva u proizvodnom procesu, preko lansiranja na tržište te povratne informacije kupaca.

Dr. Sabrina

Nagrađivana londonska plastična i rekonstruktivna kirurginja te estetska liječnica dr. Sabrina Shah-Desai lansirala je vlastitu kozmetičku liniju za pomlađivanje kože oko očiju i uklanjanje tamnih podočnjaka.

Budući da je indijskog podrijetla, od rane se mladosti suočavala s problemom tamnih kolutova oko očiju. Nakon što je tek u svojim četrdesetima pronašla formulaciju koja joj je u samo 8 tjedana primjene smanjila tamne podočnjake i uklonila umoran izgled, odlučila ju je ponuditi tržištu.

Linija se sastoji od trostrukoaktivnog liposomalnih seruma Perfect 360 Eye IlluminatePerfect 360 Eye Protect, koji štite područje oko očiju od štetnih faktora iz okoliša poput UVA, UVB i plavog svjetla.

Dok konvencionalni kozmetički proizvodi ne mogu nadomjestiti izgubljeni volumen ispod očiju uzrokovan gubitkom mekih tkiva, nova linija dr. Sabrina sadrži serum na bazi trostruko aktivne liposomalne formulacije, dizajnirane za reduciranje hiperpigmentacije i hidrataciju kože kapaka, djelujući na korijen uzroka nastanka tamnih kolutova.

Nova linija sadrži Kiara molekulu, koja sprečava proizvodnju enzima tirozinaze, koji se povezuje s pigmentacijom. Kreirana nakon 20 godina kliničkog iskustva i inovacija, ova formulacija ujedinjuje djelovanje visoko potentnih aktivnih sastojaka, vitamina, peptida, adaprogena, probiotika i prirodno sintetiziranih molekula.

 

 

Brend Capilano osnovala su u Australiji 1953. braća Tim i Bert Smith, sa snažnim određenjem podupiranja lokalnih pčelara. Danas Capilano okuplja oko 800 australskih pčelarskih obitelji.

Manuka med derivat je drveta manuke (leptospermum), koje raste na području Australije i Novog Zelanda. Maorski starosjedioci tih zemalja stoljećima ga u svojoj tradicionalnoj medicini koriste za liječenje raznih upalnih stanja.

Capilano australski manuka med je nepromijenjen, nezagađen, nepatvoren, posve prirodan pčelinji med. Ovaj med prirodno dozrijeva u košnicama i prikuplja se ručno, a njegovo pakiranje ne sadrži BPA.

Capilano se ponosi činjenicom što svojim potrošačima nudi manuka med koji nije samo iznimno zdrav nego ima prijemčiv i blag okus poput tradicionalnog stolnog meda.

LJEPOTA S KARAKTEROM

DOZNAJTE PRVI NAŠE NOVOSTI

I OSTVARITE
10% POPUSTA