Heliocare® 360° MD AK fluid SPF 100+

237.79 kn uključ. PDV

Heliocare 360° MD AK fluid je tekućina indicirana za prevenciju i pomoć pri liječenju aktiničke keratoze (AK) i drugih oblika ne-melanomskog tumora kože. Sprječava i popravlja oštećenja DNA zahvaljujući ekskluzivnoj kombinaciji sastojaka s komplementarnim mehanizmima djelovanja: GenoRepair Complex, Sulforaphane i Fernblock +.

Vrlo visoka zaštita od spektra (UVA PA ++++, UVB SPF100 +, HEVL, IR-A) zbog specifične kombinacije kemijskih i mineralnih filtera i aktivnih sastojaka.

Obogaćen Fernblock®-om, pruža snažna antioksidativna svojstva. Štiti i popravlja barijeru kože zahvaljujući Vederinu koji normalizira epidermalne obnavljajuće procese i pojačava funkciju kožne barijere.

Ispitano pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Hipoalergen, Nekomedogen. Bez parabena, bez alkohola.

Sastav: Fernblock® +: snažna foto-imunozaštitna aktivnost

GenoRepair Complex: kombinacija endonukleaze, fotolaze i glikozilaze za aktiviranje sva tri mehanizma popravka DNA

Sulforapan (ekstrakt Lepidium Sativum Sprout): regulira stanični anti-tumorski odgovor

Kombinacija kemijskih i mineralnih filtera: UVB zaštita (SPF 100+), UVA zaštita (PA ++++, λc ≥ 370nm)

Biomimetički Melanin: HEVL zaštita

Vitamin C i E, zeleni čaj: antioksidacijska aktivnost

Vederine: obnova kožne barijere

Arginin: komponenta prirodnog vlažnog faktora

Način primjene: Samo za vanjsku upotrebu. Protresite prije upotrebe. Nanesite isključivo na čistu kožu ravnomjerno i obilno prije izlaganja suncu. Ponoviti više puta tijekom dana te nakon plivanja ili znojenja. Izbjegavati direktan kontakt s očima. U slučaju kože koja je podvrgnuta farmakološkom liječenju ili operaciji za AK ili NMSC, upotrijebite samo jednom kada su lezije zacijelile.

U slučaju nuspojava na bilo koji sastojak, obustavite uporabu i posavjetujte se s liječnikom. Ne koristite tijekom trudnoće, dojenja ili kod djece. Čuvati izvan dohvata djece.

Pakiranje: 50 ml