Endocare® RADIANCE C Ferulic

366.74 kn

dnevna zaštita kože od stresa i vanjskih zagađenja

Brzo upijajući serum idealan za sve tipove kože koji štiti kožu od oštećenja uzrokovanih stresnim faktorima iz okoline (slobodni radikali, urbana onečišćenja). Njegova formula kombinira EDAFENCE®, inovativnu tehnologiju protiv onečišćenja s dokazanom učinkovitošću protiv teških metala, duhanskog dima i gradskih zagađivača i SCA® tehnologiju rasta s antioksidativnim i obnavljajućim djelovanjem. Njegova cjelovita antioksidativna formula uključuje vitamine C i E i feruličnu kiselinu.

Nekomedogen. Testiran pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

Tip kože: za sve tipove kože, pogodno je i za osjetljivu kožu

Sastav: čisti stabilizirani vitamin C 5%, ferulična kiselina 0,5%, vitamin E 1%, EDAFENCE®, SCA® Biorepair Technology

Pakiranje: 30 ml

Način primjene: Nanesite 1-2 puta dnevno na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea. Tijekom dana koristite kremu sa zaštitnim faktorom.

Upozorenje: Samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavati kontakt s očima, područjem oko očiju i sluznicom. U slučaju kontakta, temeljito isprati vodom. U slučaju iritacije zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka, smanjite učestalost primjene sve dok se koža ne navikne na formulaciju ili potpuno prestanite s upotrebom proizvoda.  Čuvati ispod 30°C. Boja proizvoda može se s vremenom mijenjati zbog visoke koncentracije sredstava, što ne utječe na učinkovitost proizvoda.