Profhilo i Profhilo Haenkenium®

Profhilo® je prvi stabilizirani proizvod hijaluronske kiseline (HA) koji ne sadrži BDDE za tretiranje opuštene kože. S jednom od najvećih koncentracija HA na tržištu (64 mg / 2 ml) ne samo da potiče i vlaži kožu, nego i preoblikuje staro i opušteno tkivo. Daje odlične rezultate kao samostalan tretman ili u kombinaciji s drugim estetskim tretmanima koji se trenutno nude.

Profhilo® traje u koži oko 28 dana. Tijekom tog vremena stimulacija 4 različite vrste kolagena i elastina odvija se polaganim otpuštanjem HA. Stimulacija rezultira značajnim poboljšanjem tkiva. Stoga ne možemo reći da je Profhilo® booster ili biorevitalizator kože jer također ima značajan učinak zatezanja i podizanja tkiva te slobodno možemo reći da je otvorio novu kategoriju bioremodeling. 

Unatoč visokom sadržaju hijaluronske kiseline, ima nizak upalni profil povezan s pro-ljekovitim svojstvima, što potvrđuju klinička ispitivanja. 

U Profhilo®, L-HA se polako oslobađa iz HA hibridnih kompleksa i stoga ne pokreće prve upalne citokine što ga čini vrlo biokompatibilnim. Također povećava udobnost pacijenta za vrijeme i nakon tretmana i osigurava hidrataciju kože posebno u epidermisu – hidroefekt. 

H-HA u Profhilu® osigurava stabilnu HA strukturu u dermisu što rezultira lift efektom i zatezanjem kože.

Druga prednost stabilnog kooperativnog hibridnog kompleksa u usporedbi s H-HA i L-HA je povećanje razine ekspresije kolagena tipa I i tipa III u kolagenu fibroblasta i tipa IV i VII u keratinocitima što rezultira poboljšanom kvalitetom kože i hidratacijom kože u dermisu i epidermisu. Također je povećana proizvodnja endogenog HA i elastina, što koži daje mladenački izgled.

 

Kako bi se povećala difuzija u malarnim i sub-malarnim područjima:

 • BAP (Beauty Aesthetic Points) su posebno odabrane točke u anatomski određenim područjima
 • Fenomen samorazrjeđivanja proizvoda
 • 5 injekcija po jednoj strani lica
 • Smanjena bol zbog sporog ubrizgavanja
 • Manja mogućnost pojave modrica ili hematoma
 • Smanjen broj tretmana

 

Download BAP techique                                            Download BAP neck technique

 

 

Profhilo Haenkenium® štiti kožu od preranog starenja uzrokovanog oksidativnim faktorima stresa (zagađenje, prekomjerna izloženost UV zracima, loša prehrana, pušenje itd.).
Vraća zaštitnu barijeru osjetljive kože koja je iritirana i crvena zbog oksidativnog stresa ili nakon dermostetskih tretmana. Poboljšava kvalitetu kože smanjujući sitne bore i povećavajući čvrstoću i elastičnost.

Sinergistički učinak kompleksa hijaluronske kiseline: 

  • vraća cjelovitu hidrataciju kože 
 • održava optimalnu hidrataciju kože

Prirodna antioksidacijska snaga HAENKENIUM:

 • djeluje kao zaslon za slobodne radikale, uzrok oksidativnog stresa i preranog starenja stanica 
 • usporava razgradnju hijaluronske kiseline uzrokovane slobodnim radikalima i na taj način produžuje učinak na kožu