BLOG

Eva™ i Dafne™ – moćni saveznici u održavanju ženskog intimnog zdravlja

Pod poetičnim imenima Eva™  i Dafne™ kriju se najnovije akvizicije našeg portfolija: dva moćna medicinska uređaja talijanskog proizvođača Novaclinical.

 

Riječ je o uređajima koji na bezbolan i nadasve siguran način preveniraju i tretiraju cijeli niz ginekoloških indikacija poput opuštenosti vaginalnog tkiva, stres-urinarne inkontinencije, lichena, suhoće rodnice te oporavka tkiva nakon epiziotomije.

 

Eva™

 

 

Eva™  je  jednostavan uređaj s kompleksnim tehnologijama, s naglaskom napatentiranu tehnologiju dinamičku vaginalnnu kvadripolarnu radiofrekvenciju . Ona predstavlja najsuvremeniju platformu u službi ženskog intimnog zdravlja.

 

Uz najviše sigurnosne standarde  Eva™  nudi više protokola za razne indikacije uz učinkovit tretman koji je bezbolan za pacijente i jednostavan za samog operatera.

 

 

 

 

 

Ono što ovaj uređaj čini uistinu posebnim je njegova dinamička kvadripolarna radiofrekvencija (DQRF™), tehnologija razvijena u laboratorijima talijanskog proizvođača Novaclinical.

 

Ona je u EVA-i evoluirala u vaginalnu dinamičku radiofrekvenciju (VDR™) kako bi ponudila alternativno, neablativno liječenje većine vulvovaginalnih poremećaja i bolesti. Iskorištavanje dinamičke kvadripolarne tehnologije znači dosezanje čak i najdubljih tkiva, fokusiranje energije na specifične slojeve tkiva i postizanje vidljivih rezultata u kratkom roku.

 

 

Dizajnirana i proizvedena u cijelosti u Italiji, EVA je zasigurno jedan od vodećih proizvoda Novaclinicala. S minimalističkim, elegantnim dizajnom, uređaj se lako uklapa u prostor u koji je instaliran.

 

 

 

 

 

 

Ugradnjom jednostavnog, intuitivnog softvera, Eva će fizički podržavati operatera tijekom cijelog tretmana i omogućiti vam da imate uvijek ažuran uređaj. Uređaj je opremljen posebnim oklopljenim kabelom koji osigurava da operater radi potpuno sigurno tijekom cijelog tretmana.

 

 

Eva™  dolazi uz nekoliko nastavaka koji se primjenjuju na unutarnjem (vagini)  i vanjskom dijelu (vulvi).

 

 

Vaginalni nastavak

 

 

 

 

 

Poseban ergonomski vrh koristi se za tretiranje najdubljih područja. Zahvaljujući odašiljačima/prijemnicima u obliku prstena koji mogu pružiti sveobuhvatno zagrijavanje tkiva, osigurava bezbolno, uistinu ugodno iskustvo za pacijenta.

 

 

Nastavak za vulvu

 

 

 

 

 

Poseban vrh s 4 emitera/prijamnika za tretiranje vanjskih područja.

 

 

Dafne™

 

 

 

 

 

Dafne™  je uređaj s visoko specijaliziranim tehnologijama za stimuliranje prirodnih fizioloških procesa ljudskog tijela. Savršena sinergija foto-biostimulacije (LED), elektrostimulacije i elektrobiostimulacije (mikrostruje) čini je bitnim alatom za post-laserske tretmane.

 

 

 

 

Atermalna energija foto-biostimulacije povećava metaboličku aktivnost stanica, mikrostruje potiču proizvodnju kolagena i zacjeljivanje post-laserskih ožiljaka, dok funkcionalna električna stimulacija proizvodi reflektirane mehanizme za reorganizaciju neurofizioloških procesa.

 

 

Istovremena prisutnost ovih triju tehnologija u istom uređaju čini Dafne™odličnim izborom za kombiniranje s injektivnim tretmanima ili s laserom, uključujući terapije mono uređajima. Aktivno djeluje protiv infekcija i za rehabilitacijske terapije nakon poroda i operacija.

 

 

 

 

 

Dafne™   je svestrani uređaj čije se različite tehnologije lako prilagođavaju različitim intimnim zdravstvenim stanjima. Dizajniran i proizveden u talijanskim laboratorijima u obliku samostalnog stroja, lako se koristi zahvaljujući ugrađenom, intuitivnom softveru koji koordinira različite emisije poštujući tretmane koje pruža sustav. Zaštićeni kabel povezuje tijelo stroja s ručkom – vaginalnom sondom, koja koristi LED tehnologiju na tri različite valne duljine (crvenoj, infracrvenoj, plavoj) i četiri pozlaćena prstena za svestrano djelovanje.

 

 

Vaginalna ručka

 

 

 

Unutarnja ručka s dva izolirana stimulacijska kanala (4 elektrode) i tri specifične valne duljine generirane LED-om.

 

 

 

Vaginalni nastavak

 

 

Nastavak za jednu pacijenticu izrađen od biokompatibilnog plastičnog materijala i jednostavan za postavljanje uklanja rizik od kontaminacije među pacijentima. Karakteriziraju ga četiri pozlaćene elektrode. Zlato je vrlo vodljiv, hipoalergenski materijal za emitiranje stimulacijskih struja. Sigurnosni sustav jamči njegovu pravilnu montažu.

LJEPOTA S KARAKTEROM

DOZNAJTE PRVI NAŠE NOVOSTI

I OSTVARITE
10% POPUSTA