BLOG

Predstavljamo svoje brendove: Skin Tech

Prvi brend estetske medicine koji smo, danas već davne 2013. godine, doveli na hrvatsko tržište, bili su kemijski pilinzi Skin Tech.

 

Skin Tech Pharma Group S.L. je tvrtka ekspert u estetskoj medicini sa sjedištem u Costa Bravi u Španjolskoj, koja razvija jedinstvene i inovativne formulacije u području kemijskih pilinga, injekcija, biorevitalizacije i dermatološke kozmetike.

 

 

Skin Tech klinički razvija cijeli niz estetskih tretmana koji pokrivaju sve potrebe kože: protiv znakova starenja, akni, hiperpigmentacija, ožiljaka, gubitka kose, strija, celulita i rejuvenacije intimnog područja.

 

Proizvodi Skin Tech® dostupni su estetskom profesionalnom tržištu od 1996. nudeći izuzetno učinkovite proizvode za pomlađivanje kože i stavljajući marku Skin Tech® na čelo pilinga na globalnom tržištu medicinske estetike. Portfelj Skin Tech® sastoji se od profesionalnih medicinskih pilinga i napredne dermatološke kozmetike za dnevnu njegu kože koje pacijenti nanose nakon tretmana pilinga kako bi pojačali i podržali dobivene rezultate.

 

RRS HA® Long Lasting je inovativni dermalni implantat razvijen korištenjem nove i patentirane tehnologije umrežavanja (UHI) s izvanrednim svojstvima dugotrajne dermalne hidracije.

 

 

RRS® – mezoterapijski kokteli medicinske klase III sastoje se od 14 prilagođenih injektibilnih formulacija dizajniranih za obnovu, ponovno punjenje i stimuliranje kože. RRS® pruža izvanredne formule za liječenje niza stanja poput opuštenosti kože, hiperpigmentacije, alopecije, celulita i strija, kao i poticanje kolagena, elastina i hidracije kože.

 

Za uspješno liječenje alopecije – samostalno ili u kombinaciji s drugim tretmanima poput PRP-a – osmišljena je linija XL Hair®.

 

 

 

Happy Intim® je linija osmišljena za specifične potrebe i njegu intimnog područja s obnavljajućim formulama koje pomažu ženama u tretiranju suhoće, opuštenosti i pretjerane hiperpigmentacije kože intimnog područja. Linija sadrži proizvode za profesionalne uporabe, kao i dio režima kućne njege.

Peel2Glow – intenzivan kućni tretman u obliku ampula razvijen je za vraćanje prirodnog sjaja koži i zaglađivanje neželjenih sitnih linija i bora, s rezultatom blistave, svijetle i zdrave kože.

LJEPOTA S KARAKTEROM

DOZNAJTE PRVI NAŠE NOVOSTI

I OSTVARITE
10% POPUSTA