Vlift PRO pen

Ovaj proizvod je isključivo dozvoljen upotrebi stručnom medicinskom osoblju!

Ako Vas zanima ovaj proizvod, molimo Vas kontaktirajte ured

Većina dezinfekcijskih sredstava namijenjenih za upotrebu na koži su slabi otrovi. Iako mogu biti učinkoviti u ubijanju nekih patogenih organizama, oni također djeluju na zdrave stanice kože i inhibiraju regeneraciju kože. Clinisept+ se razlikuje po tome što koristi oksidirajuću metodu djelovanja koja ne šteti ljudskoj koži, čak ni obnavljanju stanica kože.

Clinisept+ kombinira učinkovito čišćenje s antimikrobnom zaštitom, čisti i umiruje kožu, pomažući u smanjenju pojave crvenila i oteklina nakon postupka.

Ne sadrži alkohol, petrolej, lanolin, ulja ili parabene. Nije toksičan i ne nadražuje ljudsku kožu, nije citotoksičan za ljudske stanice kože.

Mikroiglanje povećava efektivnost i ostavlja manja epidermalna oštećenja od konkurentskih proizvoda, minimalizira bol i osjećaj neugode te omogućuje bolju apsorpciju PRP, hijaluronske kiseline i peptida u kožu.

Vlift PRO mikroigle okomito ulaze u epidermis prodirući kroz sve tipove kože, teksturu i pigment bez rizika od pucanja ili oštećenja epidermisa te smanjuje krvarenje tijekom tretmana.

Nastavci za Vlift PRO pen

Jedan nastavak ima 42 iglice. Jednokratni nastavci dolaze u individualnom sterilnom pakiranju i lako se stavljaju u automatski V lift PRO uređaj.