PRP Kit

Ovaj proizvod je isključivo dozvoljen upotrebi stručnom medicinskom osoblju!

Ako Vas zanima ovaj proizvod, molimo Vas kontaktirajte ured

Estetska, plastična i rekonstruktivna kirurgija koristi PRP KIT kako bi postigla ubrzanje stimulacije mekih tkiva, finih tretmana bora stimulacijom elastičnosti tkiva i reproduktivnosti kolagena te pri različitim problemima s kosom (liječenje alopecije).

Kombinira se s mikro-iglama pri liječenju ulkusa stopala te s laserom kod opekotina.

Korištenje PRP-a u dermatologiji usmjereno je na poticanje kvalitete kože i ima slične značajke s estetskom, plastičnom i rekonstruktivnom kirurgijom ali bez kirurških zahvata.

Najviše se koristi u ortopediji i sportskoj medicini za ublažavanje boli, smanjuje potrebe za lijekovima, injekcijama i kirurškim zahvatima te tako pacijentima omogućuje brži povratak svakodnevnom životu. Indikacije: oštećenje ligamenata, ozljeda Ahilove tetive i sl.

Budući je PRP vrlo siguran i djelotvoran u liječenju kostiju, također se koristi u oralnim kirurškim zahvatima kod različitih oštećenja kostiju kao što su bolesti gingive do osteonekroze čeljusti.

PRP se uglavnom koristi na ljudima, ali se koristi i u veterini, posebno kod ortopedskih poremećaja na konjima. PRP je siguran i učinkovit i na drugim životinjama.

Sadržaj pakiranja:

T-LAB PRP epruvete 2 kom

T-LAB Re-Suspension epruvete 1 kom

Injektori 2 kom

Igle 3 kom

Set za flebotomiju 2 kom