Heliocare® 360° Pediatrics Lotion SPF50

237.94 kn uključ. PDV

Heliocare 360 ​​pedijatrijski losion SPF50 je krema za zaštitu od sunca u tekućem losionu koji se lako nanosi. Prikladno za djecu stariju od 2 godine, ovaj proizvod kombinira ekskluzivnu Fernblock® + tehnologiju s drugim aktivnim sredstvima kako bi se zajamčila foto-zaštita punog spektra (UVB, UVA, HEVL, IRA). Djeluje kao anti-oksidans i popravlja oštećenja na koži. Tekstura losiona lako se nanosi i širi; štoviše, sadrži hidratantne i zaštitne agense za zaštitu kože koji su posebno važni za nježnu i osjetljivu dječju kožu.

Karakteristike:

Tekstura: losion;

Problemi s kožom: izlaganje suncu, osjetljivost;

Vrijeme primjene: prije izlaganja suncu, nanesite ga svaka 2 sata;

Dob: 2+;

Tip kože: svi tipovi kože, uključujući osjetljivu;

Glavne prednosti: hidratizira i štiti osjetljivu dječju kožu, tekuća se tekstura lako nanosi i širi, testira se pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom kod beba i djece s osjetljivom kožom, otporna na vodu

Formulirano bez: alkohol, parabeni.

Glavni sastojci:

  • Kombinacija kemijskih filtera osigurava zaštitu i od UVB (SPF50) i od UVA (PA ++++);
  • Ekskluzivni kompleks Fernblock® + nudi snažnu fotoimunozaštitu;
  • OTZ-10 i biomimetički melanin štite kožu od djelovanja vidljive svjetlosti (HEVL) i infracrvenog svjetla (IRA);
  • Kombinirano djelovanje vitamina C i E daje antioksidacijske prednosti;
  • Arginin i glicerin povećavaju prirodnu razinu vlage u koži.

Kako koristiti

Prije upotrebe protresti Heliocare 360 ​​pedijatrijski losion SPF50. Nanesite ravnomjerno i izdašno prije izlaganja suncu. Često ponavljajte, osobito nakon plivanja, znojenja ili ručnika. Izbjegavajte izravan kontakt s očima. Izbjegavajte dugotrajno izlaganje suncu u vrijeme najvećih sati i nemojte izlagati bebe i malu djecu izravnom suncu.

Ovaj je proizvod pogodan za osjetljivu kožu beba i djece; u slučaju da vam treba krema za sunčanje za atopijsku kožu, isprobajte Heliocare 360 ​​Pediatrics Atopic Losion Spray SPF50.

Pakiranje: 200 ml