Heliocare® 360° capsules

256.00 kn uključ. PDV

Jedinstvena formula u skladu je s maksimalnom zaštitom Heliocare® 360º linije uključuje Fernblock® +, evoluciju Fernblock®-a s maksimalnom aktivnošću i učinkovitom foto-imun0 zaštitom, antioksidansima i regenerirajućim sredstvima protiv UVB, UVA, vidljivog i infracrvenog zračenja. Pomaže u sprječavanju starenja kože, nastanku mrlja i drugih promjena na koži koja su posljedica izlaganja suncu, na svim tipovima kože. Preporučuje se kao dodatak topičkoj zaštiti tijekom mjeseci najvećeg intenziteta ili najduljeg izlaganja suncu, posebno u uvjetima foto starenja, mrlja i napredne hiperpigmentacije, kod osjetljivosti i alergija na sunce te za bolesnike s visokim rizikom oštećenja kože od sunca.

Bez glutena.

Način primjene: Uzima se oralno 1 kapsula dnevno prije izlaganja suncu. Ne uzimati više od preporučene dnevne doze. Tijekom izlaganja suncu, važno je primijeniti kremu s odgovarajući zaštitinim faktorom.

Sastav: 240 mg Fernblock® +, 75 mg cisteina, 4,5 mg vitamina B3, 20 mg vitamina C, 2 mg vitamina E, fibrulin i bioekolija.

Pakiranje: 30 kapsula