Endocare® tensage [concentrate]+

339.00 kn

intenzivan anti-age tretman, 40+

Endocare® tensage [concentrate]+ intenzivan je tretman protiv starenja kože koji pomaže u obnavljanju volumena i čvrstoće kože, smanjuje fine linije i bore, poboljšavajući tonus i elastičnost. Sinergijska kombinacija visoke koncentracije aktivnih sastojaka za učvršćivanje, vlaženje i posvjetljivanje brzo djeluje i vidljivo pruža mlađi i zdraviji izgled kože. Sadrži visoku koncentraciju SCA® faktora rasta, prirodnog resursa dermalne regeneracije s antioksidativnim i obnavljajućim svojstvima.

Klinički dokazano usporava staranje, foto-starenje i promjene na koži.

Nema na zalihi

Tip kože: za sve tipove kože

Sastav: SCA® (faktor rasta iz pročišćene sekrecije Cryptomphalus aspersa), Tensderm, Heksapeptidi (Argireline, Seriseline), Alistin, Albatin, hidrosustav

Pakiranje: 10 x 2 ml

Način primjene: Protresite prije upotrebe. Nanesite na čistu kožu lica i vrata jednom dnevno, po mogućnosti navečer. Sadržaj svakog pojedinačnog pakiranja dovoljan je za 2-3 primjene i potrebno ga je što prije iskoristiti. Za najbolje rezultate preporučuje se svakodnevno nanošenje tijekom jednog mjeseca. Tretman se može periodično ponavljati tijekom cijele godine.

Upozorenje: Samo za vanjsku upotrebu. Nemojte gutati. Čuvati na temperaturi ispod 40ºC.