Endocare-C Ferulic Edafence®

366.74 kn

Dnevna zaštita kože od stresa i vanjskih zagađenja

Endocare®-C Ferulic EDAFENCE® je anti-age serum sa snažnom zaštitnom aktivnošću protiv zagađenja i stresnih čimbenika iz okoliša odgovornih za ubrzavanje procesa starenja kože. Baziran je na EDAFENCE® ekskluzivnoj tehnologiji, koja koristi biljni ekstrakt iz Deschampsia antarctica, s klinički dokazanom aktivnošću protiv zagađenja. SCA® faktori rasta obnavljaju kožu, stimuliraju proizvodnju kolagena i povećavaju čvrstoću i elastičnost, dok visoka koncentracija čistog stabiliziranog vitamina C i ferulične kiseline stvara snažan antioksidativni štit i posvjetljuje ten kože.

Nekomedogen. Bez parabena. Testiran pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

Tip kože: za sve tipove kože

Sastav: čisti stabilizirani vitamin C 10%, ferulična kiselina 0,5%, EDAFENCE® 1%, SCA® Biorepair Technology 10% (faktori rasta iz pročišćene sekrecije Cryptomphalus aspersa)

Pakiranje: 30 ml

Način primjene: Nanesite 1-2 puta dnevno na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea

Upozorenje: Samo za vanjsku upotrebu. Tijekom dana koristite kremu sa zaštitnim faktorom. Izbjegavati kontakt s očima i sluznicom. U slučaju kontakta, temeljito isprati vodom. Ako dođe do iritacije zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka, smanjite učestalost primjene sve dok se koža ne navikne na formulaciju ili potpuno prestanite s upotrebom proizvoda. Operite ruke nakon nanošenja proizvoda. Čuvati ispod 40°C. Boja proizvoda može se s vremenom mijenjati zbog visoke koncentracije sredstava, što ne utječe na učinkovitost.