Biretix

Biretix je dermokozmetički asortiman sa specifičnim formulacijama za sveobuhvatnu njegu masne kože sklone aknama. Sadrži inovativnu tehnologiju RetinSphere®, novu kombinaciju retinoida koji osiguravaju blagodati retinoida uz izvrsnu toleranciju kože što ovu liniju čini prikladnom i za najosjetljiviju kožu. Zbog toga se Biretix proizvodi mogu koristiti dulje vrijeme, uključujući i ljetne mjesece.* 

Biretix liniju čine proizvodi za tretiranje karakterističnih znakova problematične kože sklone aknama, efikasni u različitim fazama kao i u prevenciji nastanka novih prištića na koži  prethodno tretiranoj retionoidima. 

Učinkovitost Biretix proizvoda i tehnologija dokazana je u brojnim kliničkim studijama koje su proveli vodeći međunarodni dermatolozi a rezultati su podržani člancima objavljenim u najprestižnijim svjetskim znanstvenim časopisima. Među prednostima koje su primijećene u kliničkim studijama jest smanjenje karakterističnih znakova kože sklonoj aknama: papula, pustula, komedona i upala.

 

* Preporuka: ljeti koristiti u kombinaciji s nekomedogenom kremom sa zaštitnim faktorom Heliocare 360 gel oil-free.

 

NOVO!!! NOVO!!! NOVO!!! NOVO!!! NOVO!!!

 

Biretix Duo

Biretix Duo

Biretix Tri-Active

Biretix Tri-Active

 • Biretix Duo
 • Biretix Tri-Active
 • Biretix Duo

  Opis proizvoda:

  Pročišćavajući i eksfolijantni gel za kožu sklonu aknama. Ova ekskluzivna formula djeluje kao piling na površinski sloj kože i potiče obnovu stanica te pomaže u smanjenju mrlja i sprječava njihovo stvaranje. Također sprječava širenje mikroorganizama zbog čega je ovaj gel posebno pogodan za poboljšanje stanja u prvoj fazi akni.

  Formuliran je s tehnologijom RetinSphere®, inovativnom kombinacijom retinoida koja sprječava začepljenje pora te BIOPEP-15, oligopeptidom koji inhibira aktivnost mikroorganizama koji doprinose razvoju akni.  Vitamin E doprinosi održavanju ravnoteže kožne barijere. 

  Testirano pod dermatološkom kontrolom.

  Tip kože: masna koža sklona aknama, mladenačka koža i osjetljiva koža sklona aknama

  Način primjene: Samo za vanjsku upotrebu. Nanesite na čistu, suhu kožu jednom ili dva puta dnevno.

   Sastav: RetinSphere® tehnologija, BIOPEP-15, salicilna kiselina, vitamin E

  Pakiranje: 30 ml

   

                        

 • Biretix Tri-Active

  Opis proizvoda:

  Svjež, svilenkasti gel s formulom trostrukog djelovanja: pročišćava, ima keratolitičko djelovanje i regulira sebum. Pogodno za poboljšanje mrlja u blagim i/ili umjerenim stanjima kože sklonoj aknama.

  Formula poboljšana vrhunskim sastojcima i tehnologijama:

  • RetinSphere® tehnologija, inovativna kombinacija retinoida koja sprječava začepljenje pora i pomaže u smanjenju stvaranja prištića i mitesera
  • glikolna i salicilna kiselina pojačavaju eksfolirajuću i keratolitičku aktivnost
  • BIOPEP-15 smanjuje proliferacije mikroorganizama
  • niacinamid pridonosi poboljšanju pojave mrlja i zahvaljujući svom osvjetljavajućem djelovanju, pomaže izblijediti tamne mrlje uzrokovane aknama

  Testirano pod dermatološkom kontrolom. Bez parfema. Bez parabena.

  Tip kože: masna koža sklona aknama, zrela koža sklona aknama

  Način primjene: Samo za vanjsku upotrebu. Nanesite na čistu, suhu kožu jednom dnevno.

   Sastav: RetinSphere® tehnologija, BIOPEP-15, salicilna kiselina, glikolna kiselina, niacinamid

  Pakiranje: 50 ml

   

                        

 • Biretix Duo
 • Biretix Tri-Active